Overzicht van ons aanbod
All-in receptie
-
6 hapjes naar keuze
-
Halve fles witte wijn of cava naar keuze
-
Anderhalf uur
Dranken
-
Schuimwijn
-
Witte wijn
-
Rode wijn
-
Bordeaux Saint-Emillion
Soepen
-
Tomatenroomsoep
-
Champignonroomsoep
-
Kippenroomsoep
-
Preisoep
-
Aspergeroomsoep
-
Groentesoep
-
Kreeftensoep
Voorgerechten
Koude voorgerechten: (per portie)
-
Krokant slaatje van grijze garnalen, meloen en portvinaigrette
-
Noors visschoteltje
-
Gerookte hesp met meloen
-
Gerookte zalm met toast
-
Foie gras met uienconfituur
Warme voorgerechten: (per portie)
-
Garnaalkroketten met garnituur (2 stuks)
-
Kaaskroketten met garnituur (2 stuks)
-
Quiche van gerookte vis
-
Tomaat mozzarella
-
Visbrochette
-
Gebakken scampi met fijne tuinkruiden (5 stuks)
Forfait voor drank tijdens maaltijd (opgediend).
Prijs voor drank (niet opgediend) volgens verbruik.
Koude schotels
Koude schotels worden altijd op een bord per persoon gelegd, met frietjes in een bakje of puntzak en vijf koude sausen.
-
Koude vleesschotel (tomaat met krabsla, 7 soorten bereide vleeswaren en groenten)
-
Koude vleesschotel met tomaat garnaal
-
Gemengde koude vlees- en vis- schotel (tomaat granaal, gerookte zalm, heilbot, kippenwit of salami, gekookte en gerookte ham, en rosbief)
-
Koude visschotel (tomaat garnaal, gekookte of gerookte zalm, heilbot, forel, scampi of tongrolletje en langoustines)
-
Américain préparé (300 gr. zuivere rundspréparé met sla, tomaat, wortels, selder, ajuintjes en schijfjes augurk)
-
Kinderbord (gekookte ham, kippenwit, salami en vleesbrood met groentjes)
-
Tomaat mozarella
Breughel (buffet bestaande uit):
-
Hoofdvlees
-
Patè
-
Droge worstjes
-
Bloedworstjes
-
Witte pensjes
-
Gekookte ham
-
Gerookte ham
-
Potjes vlees bereid gehakt
-
Aardappelen in de pel
-
Assortiment van boerenbrood.
Alles is volgens aloude familierecepten bereid.
Koud Buffet:
-
5 soorten vis (gerookte zalm, gekookte zalm, gerookte heilbot, Noordzeegarnalen en gerookte forel)
-
5 soorten vlees (gerookte en gekookte ham, salami, kippenwit, kippenboutjes)
-
Koude groentjes
-
Fruit
-
Sausen
-
Tafelbroodjes
-
Koude aardappeltjes.
Luxe koud buffet:
Het buffet wordt nog luxueuzer uitgevoerd met het lekkerste uit de zee. (kreeft, oesters,...)
Kaasbuffet:
Keuze uit min. 7 kaassoorten afgewerkt met ambachtelijke broodjes, fruit en groentjes.
Bijlevering van sfeervolle buffetstand mogelijk.
Levering van bijpassende wijnen mogelijk.
Fondue of gourmet
Bij fondue of gourmet worden een zestal soorten vlees (mini-biefstuk, kotelet, worstje, brochette, kalkoenlapje en hamburgertje) geserveerd met frietjes, sausen en groenten.
Het gebruik van de stelletjes evenals de aanmaakstof voor de stelletjes zijn in de prijs inbegrepen.
De inrichters zijn wel verantwoordelijk voor het bekleden van de tafels met brandvrije stof (vb. aluminiumfolie), en eventuele brandschade.
De huur van de stelletjes en pannetjes is voor rekening van de gastheer.
Frietkot mysterie
Luister uw feesten op in uw eigen tuin met een authentieke frituur.
Frietjes à volonté met bijpassende sausjes
Frikadellen à volonté
Alles wordt geserveerd in wegwerpverpakking.
Ons frietkot rijdt alleen uit voor minimum 50 p.
Er wordt een éénmalige verplaatsingsforfait gerekend bovenop de prijs per persoon.
Een keuze kunnen maken uit ons assortiment?
Bestel nu!
Koude aperitiefhapjes
-
Bavarois van gerookte heilbot met komkommergelei en zalm
-
Blokje fetakaas met zongedroogd tomaatje
-
Broodsneetjes met rillette
-
Crème brûlée met parmezaanse kaas en chorizo
-
Foie gras met uienconfituur
-
Gerookte heilbot met krabmousse
-
Gerookte paling met meloengelei
-
Gerookte zalm met sausje van mierikswortel en dille
-
Kaasbrochetje met olijfjes
-
Kerstomaatje met grijze garnaaltjes
-
Kwarteleitje met Ganda ham
-
Meesterlycke ham met kruiden Philadelphia
-
Meestersham met grissini
-
Meloenballetje met gerookte ham
-
Minicocktail van grijze garnalen
-
Mousse van edelham met druif
-
Paté met uienconfit op gegrild krentenbroodje
-
Praline van eendelever met speculoos en mangochutney
-
Roosje van ham met Philadelphia en pesto
-
Scampi met mangochutney en curryappel
-
Scampi met Thaise saus
-
Sneetje chorizo met een olijfje
-
Spies van rauwkost
-
Spiesje van zuiderse groenten
-
Tapasbordje.
-
Tartaar van zalm met luchtige bloemkoolmousse
-
Toast met gerookte zalm
-
Tomaat mozzarella met pestodressing
-
Witloofbootje met krabsalade
-
Zalmmousse met mierikwortel
-
Wrap van kalkoenham met tomatenpartjes
-
Grijze garnaaltjes met pesto en mousse van bloemkool
-
Oesterschaal (15 stuks)
Aanschuif formule
Barbecue: per persoon ( vanaf 50 p)
Alle gerechten worden vergezeld van een buffet, bestaande uit:
-
6 groenten:
-
Sla
-
Geraspte wortelen
-
Selder
-
Tomaat
-
Augurken
-
Zilveruitjes
-
-
5 sausjes:
-
Mayonaise
-
Tartaar
-
Cocktail
-
Ketchup
-
Vinigraitte
-
-
3 vishapjes:
-
Garnaalkroketten
-
Calamares
-
Scampi fritti
-
Loempia
-
Visburger
-
-
aangepaste dipsausen
-
5 extra buffetsalades
Kip aan het spit: per persoon
1 bijgerecht (keuze uit)
-
Frieten
-
Kroketten
-
Brood
-
Koude of gepofte aardappelen
De gerechten kunnen naar keuze uitgebreid worden :
-
Warme sauzen - keuze uit: Provençale / Bearnaise / choron / mosterd / champignon
-
Warme groenten: 3 warme soorten ipv 6 koude soorten - enkel in de winter verkrijgbaar
-
Gegrilde ham
-
Gebakken varkenshammetje
-
Gegrilde rib
-
Classico: worst / brochette / kotelet
-
Gourmand: 4 stuks te kiezen uit: worst / kotelet / brochette / kippenbout / witte pens / ribbetje
-
Gastronoom (à volonté gedurende 2u):
-
Worst / kotelet / brochette / côte à l’os / lamsribbetje
-
Aperitiefhapjes: mini-chipolata / merguez / mini-pensjes / kippenvleugeltjes, aangepaste dipsausjes
-
5 extra buffetsalades tussengerecht (Bourgogne granité)
-
Dessert (warme appeltaart met ijs en slagroom)
-
-
Belgico (à volonté): biefstuk friet met een warme saus naar keuze
-
Côte à l’os (à volonté) vergezeld van aperitiefhapjes
-
Verwenbarbecue:
-
Een tiental mini barbecuehapjes (oa. fantasiebrochetjes en kleine visgerechtjes).
-
Luxueus groentenbuffet.
-
Met frietjes, pasta of barbecue aardappelen.
Duurtijd: minimum 3 uur zodat iedereen de kans krijgt alles te proeven. Ideaal in walking dinner formule met kleine bordjes.
-
-
Poseidon classico: visbrochette in
-
Papillot
-
Stukje zalm
-
Pikante scampi
-
-
Atlantis Gastronoom:
-
Zalm
-
Lotte
-
Kabeljauw
-
Visbrochette in papillot
-
Pikante scampi
-
Sint-jacobsvrucht (vanaf 50 p)
-
-
Kinderbarbecue: 2 stuks te kiezen in kinderportie analoog met de hoofdkeuze van de volwassenen
Alle gerechten (behalve de romantische kip) worden vergezeld van een buffet, bestaande uit:
-
4 groenten: sla / geraspte worteltjes / selder / tomaat
-
2 sausen: mayonaise / ketchup
-
1 bijgerecht (keuze uit): frieten / kroketten / brood / koude aardappelen
-
Halve kip
-
Romantische kip:
-
Extra pikante kip
-
Met pikant sausje
-
Ovenvers ciabatta
-
-
Kinderkip: kippenbil of éénvierde kip
-
Kippenbil (à volonté)
-
Vol-au-vent: steeds gepresenteerd in een vidée
Walking dinner
Vier uur receptie waarbij een waaier aan minigerechten klaargemaakt worden.
3 verzorgde koude hapjes:
Paté met uienconfituur op gegrild krentenbroodje, gerookte zalm met sausje van mierikswortel en dille, kerstomaatje met grijze garnalen, roosje van ham met Philadelphia en pesto, blokje fetakaas met zongedroogd tomaatje, sneetje chorizo met een olijfje Meesterlycke ham met kruiden Philadelphia.
4 lekkere warme hapjes, waaronder barbecue - en ovenhapjes:
Kippenvleugeltje, bitterballen, garnaal- of kaaskroketje, mini croque monsieur (zalm, gerookte ham of escargot), mini mergueze, chipolata of wit pensje, scampi met preischeutjes en tomatencoulis, mini pizza, mini videetje met garnaaltjes, mini videetje met ham en kaas, bladerdeeghapjes met zalm of bolognaise, gebakken stokbrood met mozarella en zongedroogd tomaatje, warme oesters, mini loempia, quiche met spek, prei en kaas, mini vis met zalmbrokjes en nantua, stukje beenham op toast met mosterd, mini-worstenbroodje, toast garnalen, calamares.
Een mini Noorse visschotel, Waldorfsalade met gerookte ham of zalm, salade Niçoise, gerookte ham met meloen, tomaat mozzarella, ...
De hiernavolgende gerechtjes worden bediend vanuit een sfeervol standje:
-
Een heerlijke seizoenssoep
-
Deze gang wordt bediend vanuit een grote paëllapan: huisbereide paëlla verrijkt met scampi, wilde rijst met wokgroentjes en scampi in een pikant tomatensausje, penne in witte wijnsaus met coquille saint-jacques, Elzasschotel (gratin dauphinois met Ardeens gebraad, gebakken stukjes spek en witte pens).
-
Beenham op ovenverse ciabatta
-
Lekkere Belgische frietjes in puntzak (geleverd vanuit een echte frituur)
-
Dessert naar keuze (fruitbrochette, chocolademousse, warme appeltaart...)
-
Voor de kinderen worden vier gangen uitgekozen uit bovenstaande gerechten met kinderdessert.
Warme aperitiefhapjes
-
Mini barbecue worst (curry, merguez of chipolata)
-
Mini quiche
-
Mini garnaalkroket
-
Mini kaaskroket
-
Mini croque monsieur
-
Mini croque monsieur (zalm, gerookte ham of escargot)
-
Mini worstenbroodje
-
Mini pizza
-
Mini loempia
-
Mini videetje met garnaal
-
Mini videetje met ham en kaas
-
Mini visje met zalmbrokjes en Nantua
-
Bitterballen (2 per persoon)
-
Inktvisringen met tartaar
-
Scampi met dipsaus
-
Kippenboutje met dipsaus
-
Zakoeski met garnaal/kaas
-
Scampi met preischeuten en tomatencoulis
-
Bladerdeeghapje met zalm of bolognaise
-
Gebakken stokbrood met mozzarella en zongedroogd tomaatje
-
Warme oesters
-
Quiche met spek, prei en kaas
-
Stukje beenham op toast met mosterd
-
Samosa kip
-
Toast garnalen
-
Oriëntaalse snack (vis met curry hapje)
Blijvers: per persoon
-
Portie kaas (40 g)
-
Portie salami (40 g)
-
Rauwkost met dipsaus (cocktail, tartaar, mayonaise) bloemkool, worteltjes, komkommer, kerstomaatjes, radijsjes.
-
Tapa’s (per soort per persoon - ruime porties) ansjovis, Ganda Ham, olijven, zongedroogde tomaten, gevulde ui, geitenkaas, artisjok, chorizo.
De Vlaamse Keuken
Onze streekgebonden gerechten worden bereid volgens grootmoeders recepten, en worden à volonté geserveerd, tot ieders buikje rond is.
Er kan steeds de keuze gemaakt worden tussen frietjes of puree (behalve voor hutsepot).
-
Hutsepot:
-
Met worst en kotelet
-
Met worst, kotelet en rib
-
Met varkensschenkel
-
Kinderportie met 1 worst
-
-
Witloofrolletjes met ham en kaassaus
-
Varkensgyros: lekker gekruide gyros, geserveerd met salade
-
Kippengyros: lekker gekruide gyros, geserveerd met salade
-
Pita: geserveerd met ijsbergsla
-
Rundstong in Madeira
-
Gentse waterzooi
-
Ardeens of duivelsgebraad: geserveerd met warme groentjes en jagerssaus, met puree of gratin dauphinois
-
Gebakken rosbief: heerlijk rosé gebakken rosbief met kroketjes en 3 warme groenten
-
Gehaktballen in tomatensaus
-
Vogelnestjes in tomatensaus
-
Mosselen: geserveerd met frietjes, mayonaise en een lekkere mosselsaus. Prijs is afhankelijk van marktprijs en dus louter indicatief.
-
Vlaams stoofpotje
-
Runds- en/of varkensstoverij, geserveerd met salade
Eenpansgerechten
Deze gerechten worden vanuit een sfeervol standje in een grote pan bereid en geserveerd naar wens:
(kan ook altijd met frietjes).
-
Paëlla met scampi
-
Nocchi met scampi in currysaus
-
Penne verdure met ham
-
Fusilli carbonara (kaassaus met ham en spek)
-
Macaroni met kaas en ham
-
Macaroni in vierkazensaus
-
Stukjes zalm in preisaus met rijst (zalm wordt afgewerkt met béarnaise of hollandaise)
-
Fusilli met coquille-Saint-Jacques in wittewijnsaus
-
Tartiflette met Ardeens gebraad en witte pens
-
Kippegyros met wilde rijst (een aanrader voor uw Halloweenfestijn)
-
Gebakken worstjes in gestoofde savooi met gebruneerde patatjes
-
Gebakken kippeboutjes in pikante saus met fijngesneden groentjes en rijst
-
Gebakken reepjes kalkoen in peperroomsaus met champignons en farfalle
-
Reepjes kip in zoetzure saus met Kantonese rijst
-
Reepjes kip in currysaus met Chinese groentjes en drie kleuren rijst
-
Gebakken tongreepjes met champignons
-
Reepjes omelet in tomatensaus
Warm buffet
Anderhalf uur buffet vanuit vier uitschep-standjes waarbij 4 gerechtjes in mini- of gewone borden geserveerd worden.
Ieder gerechtje wordt volledig afgewerkt met groentjes, saus en (naar eigen keuze) aardappelgerecht, rijst of pasta.
Je kan kiezen uit alle gerechten van hierboven.
Uitgewerkt voorbeeld:
Combinatie van twee visgerechtjes (Noorse visschotel en coquile saint-jacques in witte wijnsaus) en twee vleesgerechtjes: kalkoen in pepersaus en rosbief met béarnaise.
Nagerechten
-
Chocolademousse
-
Reuze fruitbrochette
-
Sorbet in sinaasappelvorm
-
Dame Blanche
-
Huisbereide bavarois (smaak naar keuze)
-
Warme appeltaart (met of zonder ijs/slagroom)
-
Clafoutis
-
Tarte tatin
-
Créme brûlée
-
Sabayon
Dessertbuffet (per stuk en keuze uit 2 soorten):
-
Bavarois
-
Sorbet van sinaas
-
Ijs
-
Fruitsla
-
Slagroomsoesje
-
Mini-éclair
-
Fruitbrochette
Broodjes
Al onze broodjes worden standaard afgewerkt met een minimum van vier soorten groenten. De broodjes worden altijd vers afgebakken en alle beleg is huisbereid.
-
Mini sandwiches: (5 p.p.)
-
Mini sandwiches: (7 p.p.)
-
Halve broodjes: (5 p.p.) (dit zijn piccolo's van 19 cm)
-
Volle broodjes: (3 p.p.) (dit zijn piccolo's van 19 cm)
-
Ambachtelijke broodjes: (5 p.p.)
-
Ambachtelijke broodjes: (7 p.p.)