top of page

Vleeshuis Witdouck, een vlag die na jaren vele ladingen dekt.

 

Ooit was ik gewoon een slagerszoon met een brilletje…

Niet dat de wereld van vlees me onmiddellijk boeide. 

 

Mijn ouders startten naast de markten met een laagdrempelige traiteurdienst en dat trok me wel aan. Ik werkte aanvankelijk wel als bankbediende maar maakte na een jaar de overstap naar de wereld van fijne vleeswaren als vertegenwoordiger.

Zo begon het langzaam toch te kietelen om zelf de sprong te wagen, in die mate zelfs,

dat ik mij via avondonderwijs de knepen van traiteur alsook slagerij eigen maakte.

​

Dit maakte uiteindelijk dat we in 2002 besloten het deel traiteur over te nemen. Dit was de gepaste formule op het juiste moment omdat veel verenigingen wel nog graag een souper gaven, maar niet meer het daaraan verbonden werk zagen zitten.

​

We werden opgemerkt en belandden zo in de catering service in grote bedrijven: Barco, Betafence, Sadef, Vandemoortele, Balta en het kroonjuweel in onze zaak gedurende vele jaren: TVH.

​

Ondertussen baatten we ook het ‘Huis van de Voeding’ uit met ons restaurant Puur.

Corona dwong ons echter tot heroriëntatie en zo kwamen we uiteindelijk in Sint-Eloois-Winkel terecht met een slagerij. Om de puzzel compleet te maken, namen we even later de groothandel ‘Vleeshuis’ uit Roeselare over.

​

We zijn dan ook fier op de drie de pijlers van onze huidige zaak en werken naarstig verder om deze succesvol uit te bouwen.

 

​

Met genegen groeten,

Geert Witdouck

Gullegemsestraat 32
8880 Sint-Eloois-Winkel

Volg ons!

  • Facebook
  • Instagram

Ma - Vrij: 7u30 - 18u

Za: 8u - 13u

bottom of page